Onze kinderen

Onze kinderen

BOVENSTAANDE KINDEREN WORDEN GESTEUND DOOR +OUDERS / SPONSORS IN HUN SCHOOLINSCHRIJVINGEN, SCHOOLGERIEF,
UNIFORM EN/OF KLEDING, VOEDING VOOR 25€, 30€, 35€ OF 40€ PER MAAND, NAARGELANG DE LEEFTIJD.
INDIEN U GEÏNTERESSEERD BENT IN HET SPONSOREN VAN EEN KINDJE, KAN JE ONS NATUURLIJK CONTACTEREN. SUNCHILD ROEPT PAS KINDEREN
OP NADAT EEN SPONSOR ZICH GEMELD HEEFT.


BIJ DOMINION HEEFT DE SPONSOR KANDIDAAT DOOR OMSTANDIGHEDEN TERUG GETROKKEN, ER WORDT DUS DRINGEND EEN + OUDER GEZOCHT VOOR DOMINION.

ALLES GAAT RECHTSTREEKS VAN SUNCHILD NAAR DE PERSOON DIE ERVOOR ZORGT DAT DE KINDEREN HUN SCHOOL WORDT BETAALD EN DAAR KRIJGT SUNCHILD DAN WEER EEN SCHOOL- EN BANKBEWIJS VAN.

Onze jongvolwassenen

ONDERSTAANDE JONG VOLWASSENEN WORDEN GESTEUND DOOR SUNCHILD, SOMS MET DE HULP VAN EEN BESCHERMHEER OF BESCHERMDAME / SPONSOR, IN HUN HOGERE OF BEROEPSOPLEIDING, HIER IS DE OPLEIDING ZEER BELANGRIJK OM IN DE TOEKOMST TE OVERLEVEN EN DAT IS IETS DAT DEZE JONGEREN ZEER GOED BESEFFEN.

DE BEIDE MEISJES ZIJN DOLGELUKKIG DAT ZE DE KANS KRIJGEN OM EEN BEROEPSOPLEIDING TE VOLGEN, ALTERNATIEF WAS STRAATPROSTITUTIE, WAARVAN SUNCHILD HEN NU GERED HEEFT.
SUNCHILD KAN VOOR DEZE JONG-VOLWASSENEN NOG VEEL STEUN GEBRUIKEN, DAAR ER 3 VAN DE 5 NAAR DE HOGERE SCHOOL GAAN EN OOK EEN VERBLIJFPLAATS MOETEN BETALEN.

HIER GAAT HET UITERAARD OVER MEER GELD, VANDAAR DAT WE ELKE WILLEKEURIGE DONATIE MET EEN GROTE GLIMLACH EN BEIDE HANDEN ONTVANGEN!