Nederlands

CONFLICT EN HUMANITAIRE CRISIS IN NIGERIA


De Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO) heeft gewaarschuwd dat de voedselcrisis in 2022 meer dan 16,9 miljoen Nigerianen zou kunnen treffen, aangezien de consumptie naar verwachting iets zal verslechteren als gevolg van een mogelijke afname van huishoudens, marktvoorraden en prijsstijgingen.
Ze drongen er bij humanitaire en ontwikkelingspartners op aan om de broodnodige interventies te bieden om levens te redden, levensonderhoud te ondersteunen en de veerkracht van de risicopopulaties op te bouwen.


Vrouwen en meisjes zijn het meest kwetsbaar.

Duizenden zijn ontvoerd sinds het begin van de crisis in 2009. Veel meer hebben te maken met gendergerelateerd geweld, waaronder seksueel geweld, mensenhandel en gedwongen overlevingsseks in ruil voor voedsel en basisartikelen.

SUNCHILD VERZAMELD KROONKURKEN


Charity kost klauwenvol geld en in deze tijden is het zeer uitdagend om het hoofd boven water te houden.

HELP SUNCHILD OM TE OVERLEVEN!

Spaar bier- en frisdrankdopjes en lever deze aan Sunchild.

Inleveren kan bij STEPPA BV Starrenhoflaan 44/0003, 2950 Kapellen of
Heizoomlaan 34, 2950 Kapellen

SUNCHILD IN LAGOS


Hoe een leven kan veranderen in een oogwenk...

Bekijk ons verslag over onze reis januari 2020!


DONEREN


U kan verandering brengen!


Met uw hulp kunnen we een wereld bouwen waarin de kansen van geen enkel kind worden bepaald door wie ze zijn of waar ze zijn geboren. Samen kunnen we elkbehoeftig kind helpen.


We koesteren al onze supporters ♥ Sunchild belooft om alle waardevolle giften die door onze donoren worden verstrekt op de meest kosteneffectieve manier te gebruiken.


LEER ONS KENNEN


Sunchild werd in 2019 opgericht door Nadia Braeckmans en Dirk Van Tricht na getuige te zijn geweest van de hartverscheurende, shockerende levensstijl van kinderen in Lagos, Nigerea.
Deze kinderen proberen dag na dag te overleven zonder enige hoop op hun toekomst. Zelfs de kleinste kinderen hebben leren overleven door te bedelen.
Sunchild zal deze kinderen ondersteunen en ze zo goed mogelijk een toekomst geven.