Steun ons!

Steun ons!

En wordt +Parent, steunend lid of actief lid van Sunchild!

WORDT +PARENT EN GEEF EEN KIND DE KANS OP EEN BETER LEVEN

Ergens in Nigeria heeft een kindje jouw hulp en bescherming hard nodig. Wanneer u een kind sponsort besteedt Sunchild je bijdrage aan, in de eerste plaats, educatie voor het kind. Dit houdt in; schoolfees, studieboeken, oefenboeken, schriften, schoolbus, uniform, schoenen, sportkledij en lunch.

Zo draag je bij aan betere toekomstige levensomstandigheden en positieve kansen, maar het kind krijgt ook de zekerheid van minstens 1 maaltijd per schooldag en een beschermend schoolmilieu.


Voor € 40 per maand kan u reeds een kind tussen 4 en 8 jaar deze kansen geven.

Naargelang het kind ouder wordt zal de prijs van de school duurder worden, maar geen nood, indien u dat wenst zoekt Sunchild een tweede sponsor.


Het is ontzettend belangrijk dat we de kinderen kansen en bescherming geven, op deze manier zullen zij de generatie zijn die voor zichzelf kunnen zorgen.

WORDT STEUNEND LID EN HELP DE NIGERIAANSE JEUGD 

Als steunend lid ondersteund u de doelstelling van Sunchild, namelijk de Nigeriaanse minder bedeelde kinderen en jong-volwassenen een stap verder helpen en de kans op een betere toekomst dan de ellende waarin ze nu leven.


Als foundation willen we een verschil maken voor de arme mensen in Nigeria.


U kan steunend lid worden vanaf € 10 per maand.  Hiervan worden jong-volwassenen verder geholpen in onder andere een korte beroepsopleiding, de huur van een kamer zodat ze veilig kunnen overnachten, basisbenodigdheden zoals een matras, een gas-kookvuurtje, pot, bord, lepel, voeding en zeep.


U BETEKENT ALS STEUNEND LID ONTZETTEND VEEL VOOR DE JEUGD IN NIGERIA!

WORDT ACTIEF LID EN HELP SUNCHILD!

De volheid van het lidmaatschap met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de actieve leden;

Door het lidmaatschap aan te gaan onderschrijf je de statuten van de vzw en verklaar je je akkoord met het huishoudelijk reglement en de privacyverklaring.


Als actief lid:


  • Wordt je geacht benefiets en evenementen te ondersteunen en/of te organiseren (dit laatste na goedkeuring van de Raad van Bestuur)
  • Kan je onbeperkt deelnemen aan alle evenementen, georganiseerd voor en door Sunchild


Je meld je als lid aan door een mail te sturen naar sunchildvzw@hotmail.com en na goedkeuring zal de Raad van Bestuur u daarvan verwittigen. De ledenbijdrage, namelijk € 250 per jaar, wordt op de rekening van de vzw gestort.

Je lidmaatschap is pas geldig na betaling van de jaarlijkse bijdrage.

DONEREN

Door Sunchild te steunen

Kan u het verschil maken!


Sunchild vzw streeft ernaar arme en dakloze kinderen te ondersteunen, en u kunt ons daarbij helpen! Door te doneren kunnen we deze educatie, voedsel en medische benodigdheden bieden.


IBAN: BE 06 3631 8600 5422

BIC: BBRUBEBB